Kinderopvang op De Marke

Kinderopvang op De Marke – Doomijn

Samenwerking met Doomijn Kinderopvang.

Kinderopvangorganisatie Doomijn verzorgt in samenwerking met onze basisschool verschillende vormen van buitenschoolse kinderopvang. Daarnaast hebben we een peuteropvang en een peuterspeelzaal. Alle opvangvormen hebben een ding gemeen: ze bieden een goede opstap naar de basisschool.

Kinderen leren spelenderwijs samen te zijn in een groep: gezellig samen spelen en zingen, zitten in een kring, luisteren naar verhaaltjes, wachten op je beurt. Als de kinderen naar de basisschool gaan, krijgen zij een verslag mee van de pedagogisch medewerkers. Op deze manier kunnen de leerkrachten meteen aansluiten bij al opgedane vaardigheden waardoor het kind gewoon door kan gaan met zijn ontwikkeling.

Het is goed om uw kind te laten spelen op een peuterspeelzaal of een peuteropvang. Het lijkt zo eenvoudig: samen spelen, stilzitten in een kring, samen rustig eten of het tot een goed einde brengen van kleine opdrachtjes. Toch zijn dit geen gemakkelijke taken voor een peutertje. Door de sociale invloed van de andere peuters en de ervaring en begeleiding van de juf zijn het zaken die een kind zich spelenderwijs eigen kan maken bij ons.

Bij Doomijn Kinderopvang kan uw kind zich ontwikkelen in een veilige omgeving, met gekwalificeerde pedagogisch medewerkers in een warme, huiselijke sfeer. Een fijne plek dus om met elkaar de wereld te verkennen.

Peuterspeelzaal De Markies (Doomijn)

Naast de school zit peuterspeelzaal De Markies van Doomijn Kinderopvang. Leren doen we ook van elkaar. En van de kinderen op basisschool De Marke. Elke maandag en vrijdag hebben we een peuter-kleuter moment. Dat is erg leerzaam. Huiselijk, warm en gezellig. Dat is peuterspeelzaal De Markies in drie woorden. Hier heeft ieder kind het naar z’n zin, dat is zeker! Met iedereen bedoelen we ook écht alle kinderen, want onze opvang is een combinatie van regulier en VVE. Gemengde groepen dus. Dat is uniek in Apeldoorn en bovendien bijzonder gezellig! Voor informatie of opgave, bel (038) 421 45 21 of ga naar de website van Doomijn.

Buitenschoolse opvang (bso) (Doomijn)

Doomijn Kinderopvang verzorgt ook de buitenschoolse opvang. Na een volle schooldag kunnen de kinderen op ontdekking in de BSO. Opladen of ontladen, rondrennen of relaxen. De kinderen krijgen de ruimte en vinden altijd een nieuwe uitdaging.

De leidsters zorgen voor verrassend en inspirerend vermaak. Natuurlijk verliezen zij daarbij het pedagogisch element niet uit het oog. Want opgroeien en wijzer worden stopt niet als de bel gaat aan het einde van de schooldag. De wereld heeft immers meer te bieden
Heerlijk voetballen, koprollen of languit liggen op het grote grasveld. Of natuurlijk klimmen en klauteren op de klimtoestellen. Willen we verder op verkenning dan wandelen we samen naar de kinderboerderij of het Matenpark. Zo zijn we elke dag lekker in beweging.  In de vakanties werkt bso De Markies samen met andere bso’s. Dus ook in de vakanties zijn er altijd kinderen om mee te spelen en leuke uitstapjes mee te maken!

Voorschoolse opvang (vso) (Doomijn)

Indien u uw kind(eren) vóór schooltijd wilt laten opvangen, dan kan dat bij Doomijn Kinderopvang. De voor- en naschoolse opvang kan bij een minimum aantal kinderen. Vóór schooltijd is er opvang mogelijk van 07.30 uur tot 08.30 uur en na schooltijd van 14.30 uur tot 18.15 uur. U kunt uw kind voor deze opvang opgeven bij Doomijn Kinderopvang, telefoon (038) 421 45 21 of de website van Doomijn. Heeft u vragen? Loop dan gerust binnen bij de locatie.

Over Doomijn Kinderopvang

Samen de wereld ontdekken bij kinderopvang Doomijn Doomijn staat voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen. Wij zien onze kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken.

In meer dan 160 locaties en met ruim 700 medewerkers geven wij dagelijks invulling aan onze rol als partner in opvoeding. Onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, gastouders en buitenschoolse opvang vormen een waardevolle aanvulling op datgene wat kinderen thuis en op school meekrijgen.

Kinderen groeien wanneer je ze alle ruimte geeft om zichzelf, de mensen en de wereld om hen heen te verkennen. Ze leren terwijl ze spelen, ze ontwikkelen terwijl ze ontdekken. Bij Doomijn begeleiden we ze met stimulerende activiteiten en doordachte methodes, in een omgeving waar ze zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Omdat kinderen daar, volgens ons, recht op hebben.

Bij Doomijn zijn alle kinderen in goede handen en zijn ze thuis in een wereld die ze vrij mogen ontdekken. Spelenderwijs en met veel plezier, want dat maakt groeien nu juist zo leuk.

Doomijn Kinderopvang
Postadres Postbus 1046, 8001 BB Zwolle

Telefoonnummers Vragen over kinderopvang of over het gastouderbureau? Neem contact op met onze afdeling Klantadvies via telefoonnummer (038) 421 45 21. Voor alle overige vragen bel je (038) 750 83 00.

Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in.