Voetballen in een echt stadion gr. 3/4 (vandaag)

maandag 16 april 2018

Vandaag, woensdag 18 april (het toernooi) en vrijdag 20 april (de finale) organiseert AGOVV onder de naam Voetballen In Een Echt Stadion 2018 voor het derde jaar op rij een schoolvoetbaltoernooi voor kinderen uit groep 3 en 4. Teams van alle basisscholen in Apeldoorn kunnen die twee dagen tegen elkaar strijden voor een supergrote wisseltrofee! En dat in het prachtige stadion van AGOVV in het groene Park Berg & Bos. Voetballen in een echt stadion, wat is er nu mooier?

Onze school doet mee met 2 teams.

Voor het wedstrijdschema klik hier

Om 14.30 uur moet iedereen op het sportpark aanwezig zijn. Het toernooi begint precies om 15.00 uur en de eindtijd is om 17.00 uur.

Voor de vier beste scholen is er nog een leuk vervolg van het toernooi in de finale op 20 april. Ook deze dag wordt iedereen om 14:30 uur op het sportpark verwacht en de eerste wedstrijden zijn om 15:00 uur. De dag is afgelopen om 17:00 uur. Uiteraard is iedereen uitgenodigd om te komen kijken!

Voetbalschoenen en sportschoenen zijn beide toegestaan. Er wordt gespeeld op kunstgras.

Wie is er verantwoordelijk voor de organisatie?
AGOVV heeft de organisatie in handen, maakt het speelschema, zorgt voor drinken en zorgt ervoor dat er EHBO aanwezig is.

Voor vragen en/of aanvullende informatie kunt u mailen naar schoolvoetbal@agovv.nl

Delen via