Extra kinderfilms in Gigant! op 15 maart a.s.

maandag 11 maart 2019

Vrijdag 15 maart 2 extra ochtend filmvertoningen in Gigant

Zoek je nog naar een leuke invulling van deze dag met je eigen kinderen, of hoor je dat mensen op zoek zijn naar invulling van deze dag? Speciaal voor de allerkleinsten draaien er in Gigant 2 extra kindervoorstellingen in de ochtend:

Waar is Knoester? en Meester Kikker.

Waar is Knoester? (4+)
In deze familiefilm volgen we dit keer de belevenissen van Junior en het pratende takje Knoester in de grote stad. Junior vindt de verhuizing naar de grote stad helemaal niet leuk, maar gelukkig is Knoester met zijn grote liefde Berkelientje meegekomen. De stadskinderen doen vervelend en tot overmaat van ramp raakt Junior Knoester kwijt. Maar als hij bij zijn zoektocht naar Knoester op straat een baby vindt, is dat het begin van een prachtig avontuur en nieuw geluk.
Aanvang: 10.15 uur

Meester Kikker (6+)
Een alledaagse klas met heel gewone kinderen en een doodgewone meester. Of toch niet? Het leven van de kinderen uit de klas van Meester Frans (Jeroen Spitzenberger) staat op zijn kop als blijkt dat hij soms spontaan in een kikker verandert. Sita en Wouter doen er alles aan om haar lievelingsmeester tebeschermen, vooral tegen de strenge schooldirecteur Stork, die Meester Frans het liefst ziet vertrekken. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul van Loon.
Aanvang: 10:00 uur

Delen via