Lampionnenoptocht

vrijdag 12 oktober 2018

Het is weer bijna zo ver: Sint Maarten komt er aan.

De lampionnenoptocht voor de kinderen, ouders/verzorgers en leerkrachten van OBS de Marke wordt ook dit jaar weer door de Ouderraad georganiseerd en wel op donderdagavond 8 november 2018.

Alle leerlingen hebben dit jaar een lampion gemaakt. Ze mogen dus allemaal meelopen. We hebben wel een verzoek aan de kinderen uit de hogere groepen: loop rustig en loop de kleintjes niet voor/onder de voeten.

Een huishoudelijke mededeling: Meelopen met de Lampionnenoptocht valt onder verantwoording van de ouders/verzorgers, niet van de school!

Graag allen aanwezig om 18.00 uur op het grote plein van de school zodat we om 18:10 uur kunnen vertrekken. Vergeet niet de lampion mee te nemen. Wij verzoeken je geen waxinelichtje te gebruiken maar een speciaal lampje, o.a. te koop bij de Blokker en Xenos.

Hoe lopen wij:

We vertrekken vanaf het grote plein rechtsaf richting Schoutenveld. Rechts langs de Schoutenveld. Tweede voet- / fietspad rechts, we volgen het pad langs de vijver richting de Plusmarkt. Bij de kruising links en vervolgens rechts het Landmetersveld op. We volgen het Landmetersveld naar het Musketiersveld. Via een stukje Musketiersveld, Raadsherenveld en Edelenveld langs de gymzaal terug naar het grote plein van onze school.

De route duurt een klein half uurtje. Bij terugkomst op het schoolplein staat er voor alle kinderen, ouders / verzorgers en leerkrachten iets te drinken met wat lekkers klaar.

De kinderen mogen natuurlijk verkleed komen.

Delen via