Inloopspreekuur Schoolmaatschappelijk werk

dinsdag 26 oktober 2021

Mijn naam is Berna Velderman en ik ben de schoolmaatschappelijk werkster van basisschool de Marke.

Wanneer kun je als ouders/verzorgers terecht bij mij?

Soms maak je je als ouder/verzorgers zorgen over je kind. Je kunt daar altijd over praten met iemand op school, bijvoorbeeld met de leerkracht of de intern begeleider, maar ook kun je dan in gesprek gaan met mij als schoolmaatschappelijk werker.

Je kunt mij benaderen voor vragen over de opvoeding en/of ontwikkeling van je kind, maar ook wanneer je je zorgen maakt over het gedrag van je kind zoals lusteloos of juist overactief; moeite hebben met het uiten van emoties, het aangaan van contacten met leeftijdsgenoten of bijvoorbeeld pesten. Ook kun je met vragen over echtscheiding, financiën, sporten en/of activiteiten in de buurt bij mij terecht.

Dit schooljaar zal ik regelmatig op de maandagochtend aanwezig zijn op school. Tijdens deze ochtenden zal ik meekijken in de verschillende klassen, gesprekjes hebben met leerlingen (altijd in overleg met ouders), beschikbaar zijn voor vragen van leerkrachten en intern begeleider, maar ook voor jullie als ouders.

Mocht u een vraag hebben, graag advies willen of even willen kennismaken dan kunt u contact met mij opnemen en plannen we een moment in. U kunt mij een berichtje sturen of even bellen via 06-30264432 of een mail sturen. Mijn mailadres is: b.velderman@stimenz.nl.

Graag tot ziens!

Vriendelijke groet,

Berna Velderman Schoolmaatschappelijk werkster

Delen via