Kinderdagverblijf Pommetje

Kinderdagverblijf Pommetje streeft naar huiselijkheid en warmte, waarin kinderen kinderen mogen en kunnen zijn in hun spel, maar ook in hun aanhankelijkheid. Er wordt veel geknutseld, gezongen en binnen en buiten gespeeld, maar ook is er tijd voor stoeien en knuffelen. De opvang is achter in onze school gevestigd in een eigen afgeschermd gedeelte van de school.
 
Kinderdagverblijf Pommetje De Velden is kleinschalig. Wij hebben 1 verticale groep waarin wij maximaal 16 kinderen kunnen opvangen. Dit houdt in dat de leeftijden variëren van 0 tot 4. Wij bieden structuur, professionaliteit en veiligheid.
Wij werken volgens de opvoedprincipes van Triple-P. In het kort houdt dit in dat we de situatie van thuis proberen na te bootsen. Eet en slaaptijden worden van thuis aangehouden. Wij werken met maandthema’s. Elke maand werken wij met een ander thema, hier zijn dan de werkjes, kringgesprekjes en verhaaltjes op aangepast. In gevallen als kerst en sinterklaas zingen we ook de daarbij behorende liedjes. Voorbeelden van thema’s die aan bod komen; seizoenen, tellen, kleuren, vormen, verkeer etc.
 
Ligging:
Het kinderdagverblijf ligt in de wijk De Velden van Apeldoorn, nabij de snelweg (afslag zuid) , maar ook op de route naar de stad. Er is een goede parkeergelegenheid voor de deur. Wij zitten in de school De Marke. Ideaal wanneer u al een schoolgaand kind heeft of als u later uw kind naar deze school wil brengen.
 
Openingstijden
Onze openingstijden zijn van 7.30 tot 18.30 uur.
 
All inclusive
Kinderdagverblijf Pommetje werkt volgens een all inclusieve formule. Dit houdt in dat wij zorgen voor luiers, vers fruit, broodmaaltijden, drinken, flesvoeding van het merk Kruitvat (standaard 1+2) en verzorgings-producten. 
 
Adres van de vestiging:
Holtrichtersveld 1
 
Voor meer informatie neemt u contact op met:
Kinderdagverblijf Pommetje, 
t.a.v. Leontien van der Werf, 
Glazeniershorst 405, 
7328 TK Apeldoorn
T: 055-3013356
E de Velden: kdvpommetje-velden@outlook.com