nieuwsbrief De Marke20 februari 2019
Afsluiting 2e schoolthema: Techniek

Afsluiting 2e schoolthema: Techniek

Op vrijdag 22 februari beëindigen wij ons tweede schoolthema: Techniek. De leerlingen zijn daar erg druk mee bezig geweest. Dat kunt u o.a. zien aan de foto's op onze site en op onze facebookpagina. Morgen wordt er door de leerlingen van de verschillende leerteams een presentatie aan elkaar gegeven.
Helaas kunnen de ouders/verzorgers hier niet bij aanwezig zijn.

Gyminformatie van Juf Laura

Gyminformatie van Juf Laura

Juf Laura merkt de laatste tijd dat er, vooral bij de bovenbouwgroepen, weer veel deo spuitbussen worden gebruikt. Er is destijds afgesproken (zie website) dat er alleen maar deo-rollers mogen worden gebruikt. Sommige kinderen krijgen het erg benauwd van de spuitbussen. Wilt u uw kind i.p.v. een deo spuitbus een deo-roller meegeven a.u.b?  

Krokusvakantie

Krokusvakantie

Wij hebben krokusvakantie van 25 februari t/m 1 maart 2018. Op maandag 4 maart vindt er weer een luizencontrole plaats. A.u.b. geen gel in het haar. Iedereen een hele fijne vakantie gewenst.

Sport van de maand April

Sport van de maand April

Opgeven vóór: 23 maart 2019

Maak een account aan om aan te melden op: https://sportstimulering.accres.nl/account/login

Voor meer informatie over onderstaande sporten kikt u hier:
Hockey (voor leerlingen uit de groepen: 4, 5, 6, 7 en 8)
Dans/theater (voor de leerlingen uit de groepen: 4, 5, 6, 7 en 8) Beeball (voor leerlingen uit de groepen: 4, 5, 6, 7 en 8)

The Marke has talent

The Marke has talent

Op vrijdag 8 maart a.s. gaat het dak eraf! Talenten van onze school gaan dansen, zingen, goochelen, playbacken, kunstjes doen, moppen tappen. Kortom onze leerlingen laten zien wat ze in huis hebben. En dat is erg veel!

De avond is opgebouwd in 3 gedeeltes. Eerst laten de kleuters hun kunsten zien vanaf 18.00 uur. Vanaf 18.45 zijn de leerlingen uit de groepen 3 t/m 5 aan de beurt. Om 19.45 uur komen de leerlingen uit de groepen 6 t/m 8 in actie. We gaan er een gezellige avond van maken.    

Vakantie-instuif Accres

Vakantie-instuif Accres

De voorjaarsvakantie-instuif staat weer voor de deur. En voor die instuif heeft Accres weer een mooie flyer gemaakt. Op de maandag is er tijdens de instuif in het Kristal, ook een dansworkshop! Klik hier voor meer informatie.    

Wat is nu eigenlijk een Leerteam?

Wat is nu eigenlijk een Leerteam?

In de vorige Marke Expresse stonden nieuwsberichten uit de verschillende leerteams. Maar wat doet een leerteam eigenlijk?
Onze Leerteams zijn samengesteld uit 3 groepen uit dezelfde bouw. (onderbouw, middenbouw en bovenbouw)

Zo hebben wij Leerteam 1, deze bestaat uit de groepen 1/2a, 1/2b en groep 3. De coördinator van dit Leerteam is meester Frank.
Leerteam 2 bestaat uit groep 4, 5 en 6 en de coördinator is juf Manoek.
Groep 7 en 8a en 8b vormen samen Leerteam 3 waarvan juf Susanne de coördinator is.
In een Leerteam leren de leerkrachten met en van elkaar, ook werken zij nauw samen en denken na over de leerlingen, de organisatie en het lesaanbod. De coördinatoren zorgen ervoor dat Leerteams met elkaar samenwerken, elkaar informeren en betrekken bij de dingen die op school gebeuren. Wat betekent dit voor de leerlingen? Het werken van Leerteams is niet alleen voor onze schoolorganisatie verrijkend. Tijdens de schoolthema's ontwikkelen de Leerteams …

Meer lezen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

OBS de Marke is onderdeel van Leerplein055