nieuwsbrief De Marke28 november 2018
ASK groepen 5 t/m 8 (Sinterklaas)

ASK groepen 5 t/m 8 (Sinterklaas)

De groepen 5 t/m 8 gaan a.s. donderdagavond 29 november naar Orpheus voor de ASK musical "Arthur en het zwaard in de steen".  Meester Frank (1a/2a) en Juffrouw Dorien (5) spelen mee in deze musical. De voorstelling begint om 19.00 uur en is ongeveer 20.30 uur afgelopen. Wij vragen de ouders om uiterlijk 18.30 uur, de kinderen bij Orpheus af te zetten. (Ingang Zuid) Dit is de oude ingang van Orpheus. (klik op meer lezen en zie afbeelding)
Ouders/verzorgers: U kunt uw kind weer ophalen in de hal van de Rabobankzaal. Zijn er problemen bij het vervoer, probeer dan of uw kind met een andere leerling kan meerijden.
Wij wensen iedereen heel veel plezier in Orpheus.      

Meer lezen

Foute kersttruiendag

Foute kersttruiendag

Op vrijdag 14 december a.s. is het "foute kersttruiendag". Wij nodigen iedereen uit om dan een foute kersttrui aan te doen. De verwarming kan dan ook een graadje lager. Het zou leuk zijn als op 14 december veel kinderen en personeel een foute kersttrui aan hebben. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend!

Kerstkransjesactie Ouderraad

Kerstkransjesactie Ouderraad

HERINNERING:
Er zijn al veel bestelformulieren ingeleverd, maar er kunnen er altijd meer bij. U kunt de formulieren inleveren t/m 3 december a.s. Dat is a.s. maandag.
De uitlevering van de bestellingen (gymzaal kleuters) is op donderdag 20 december tijdens onze eerste Kerstmarkt. Deze wordt gehouden tijdens het Kerstdiner en alle ouder(s)/verzorger(s) zijn van harte welkom. Ouders en/of leerlingen kunnen dan (tijdens de kerstmarkt of erna) de bestelde kerstkransjes en het bestelformulier ophalen. 
Dan kunnen de leerlingen hun bestellingen uitleveren en het geld ophalen. Dit kan gedurende de hele kerstvakantie. In de eerste schoolweek van het nieuwe jaar moet het geld ingeleverd worden op school. De opbrengst komt geheel ten goede aan de leerlingen van OBS De Marke.

Nieuwe leden OR (ouderraad) gezocht!

Nieuwe leden OR (ouderraad) gezocht!

HERHAALDE OPROEP:
Al vele jaren zorgen de leden van de OuderRaad ervoor dat er leuke activiteiten voor de kinderen op school worden georganiseerd. Denkt u maar aan de disco, de lampionnenoptocht, ondersteuning bij Sinterklaas en het kerstdiner, dit jaar het organiseren van een kerstmarkt, het zomerfeest, de afscheidsavond voor groep 8, het organiseren van acties om activiteiten te bekostigen etc. Zonder de OR zou het onderwijs erg saai worden…….

De OR zit erg te springen om nieuwe leden. Het vele werk wordt nu nog maar door een beperkt aantal ouders gedaan en het is bijna niet meer mogelijk om alle zaken nog te kunnen uitvoeren. Vanuit het team van De Marke doen wij een oproep om u aan te melden als lid van onze OR. Samen kunnen we ervoor zorgen dat De Marke leuke activiteiten kan blijven organiseren!
Voor meer informatie kunt u terecht bij Lex van de Brink, voorzitter …

Meer lezen

Rommelpieten op bezoek!!!

Rommelpieten op bezoek!!!

Gisterenavond en vannacht hebben de groepen 1 t/m 4 de rommelpieten op bezoek gehad. Wat hadden die er een rotzooi van gemaakt zeg! Alle schoenen waren verstopt. Dat werd zoeken.
Meer foto's op onze site marke-apeldoorn.nl onder fotoalbums.  

Surprises groepen 5 t/m 8

Surprises groepen 5 t/m 8

De leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 hebben al lootjes getrokken voor de sinterklaassurprise. De surprises worden uitgepakt op dinsdag 4 december 2018. We beginnen meteen 's morgens na het verwelkomen van Sinterklaas.
Hierbij nogmaals de afspraken die zijn gemaakt.
* Het te besteden bedrag voor een cadeautje is max. € 5,- .
* Je schrijft zelf een gedichtje.
* Het cadeautje ga je in een leuke surprise verpakken. De verpakking moet wel iets voorstellen.
* Het cadeautje zit in de surprise verstopt en kan je niet zien.
* Verder zorg je ervoor dat de surprise geen kleverige verrassing wordt. Geen pakjes in gel, water of ijs!
* Om te voorkomen dat een surprise helemaal stuk gemaakt moet worden om het pakje eruit te halen, is het handig om duidelijk aan te geven waar de surprise het best geopend kan worden.
* Zorg ervoor dat de naam van het kind voor …

Meer lezen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

OBS de Marke is onderdeel van Leerplein055