nieuwsbrief De Marke29 augustus 2018
We zijn weer gestart!

We zijn weer gestart!

Het nieuwe schooljaar is weer gestart. Vorige week hebben de leerkrachten hard gewerkt om de school en hun lokalen weer klaar te maken als voorbereiding op een nieuw schooljaar. De eerste dagen zitten er al weer op en langzaam komen we weer in het schoolritme. De nieuwe leerkrachten zullen zich tijdens de informatieavonden nader aan u voorstellen. Namens het team wens ik iedereen een heel fijn schooljaar toe!

Inge Voncken  

 

Calamiteitenformulieren

Calamiteitenformulieren

Afgelopen maandag hebben de kinderen een calamiteitenformulier mee naar huis gekregen. Verzoek om dit deze week ingevuld √©n ondertekend, bij de eigen leerkracht, op school in te leveren. Zo weten wij waar we u kunnen bereiken mocht dit in geval van calamiteiten gewenst zijn. Voor meer informatie over het gebruik van beeldgebruik en toestemming daarvoor verwijs ik u naar het artikel in onze online schoolgids.

https://www.marke-apeldoorn.nl/schoolgids/schoolorganisatie/privacy/

Sport van de maand

Sport van de maand

Hieronder een lijstje met sport van de maand oktober. Opgeven dient u te doen voor 23 september 2018. Maak een account aan om aan te melden op: https://sportstimulering.accres.nl/account/login

Voetbal (voor de leerlingen uit de groepen 4 en 5) - zie onderstaande link:
https://sportstimulering.accres.nl/sport-van-de-maand/activiteit/voetbal2%20

Handbal (voor de leerlingen uit de groepen 4 t/m 7) - zie onderstaande link:
https://sportstimulering.accres.nl/sport-van-de-maand/activiteit/handbal1

Survival (voor de leerlingen uit de groepen 7 en 8) - zie onderstaande link:
https://sportstimulering.accres.nl/sport-van-de-maand/activiteit/survival2%20
https://sportstimulering.accres.nl/sport-van-de-maand/activiteit/survival3%20

Karate (voor de leerlingen uit de groepen 4 t/m 8) - zie onderstaande link:
https://sportstimulering.accres.nl/sport-van-de-maand/activiteit/karate1

Circus (voor de leerlingen uit de groepen 4 t/m 8) - zie onderstaande link:
https://sportstimulering.accres.nl/sport-van-de-maand/activiteit/circus https://sportstimulering.accres.nl/sport-van-de-maand/activiteit/circus1%20%20

I.v.m. veiligheid verboden

Veilig spelen op de pleinen

I.v.m. de veiligheid nemen we geen skateboards, skeelers, steppen en space scooters mee naar school. Kinderen die hun telefoon meenemen naar school leveren die 's morgens in bij de leerkracht.

Luizencontrole

Luizencontrole

Na elke vakantie worden de kinderen gecontroleerd op luizen. Afgelopen maandag stonden weer ouders klaar om te helpen. De school is luisvrij. Mocht u ook een paar uurtje kunnen komen helpen na elke vakantie geeft u zich dan op. Dat kan bij onze nieuwe hoofdluisco√∂rdinatrice Patricia Linthorst (moeder van Justin en Robin Broer). U kunt haar via de schoolmail bereiken. (marke@leerplein055.nl)  Zij heeft dit jaar het stokje overgenomen van Suzanne Smit. Haar zoon Keyon is naar het Voortgezet Onderwijs gegaan. We willen Suzanne nogmaals bedanken voor haar enorme inzet.

Op de fiets naar school

Op de fiets naar school

In onze fietsenstalling is maar plaats voor een beperkt aantal fietsen. Woon je in de buurt komt dan lopend naar school.

Openingsontbijt

Openingsontbijt

Aanstaande vrijdag, 31 augustus 2018, is het traditionele openingsontbijt voor leerlingen en ouders. Dit ontbijt wordt verzorgd door onze Ouderraad. Bij de eerste bel om 08.25 uur gaan de kinderen hun klas in. Het is de bedoeling dat de ouders dan buiten blijven. Bij de tweede bel gaan we dan, per groep, naar het grote plein en staan dan langs de cirkel waar de speeltoestellen staan. Na de openingstoespraak gaan de kinderen, met hun ouders, naar de eigen groep. Denken jullie aan bestek, beker en bord? Zijn er nog speciale dieetwensen voor uw kind(eren) geef deze dan door aan de Ouderraad voor donderdag 30 augustus a.s. Mailadres is: ordemarke055@gmail.com

Studiedag, alle leerlingen vrij

Studiedag, alle leerlingen vrij

Op maandag 10 september a.s. zijn alle leerlingen vrij i.v.m. een studiedag.

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

OBS de Marke is onderdeel van Leerplein055