nieuwsbrief De Marke31 januari 2018
Cultuurmenu groepen 1a/2a en 1b/2b

Cultuurmenu groepen "Ik teken naar je toe" 1a/2a en 1b/2b

In het kader van het cultuurmenu wordt er voor de groepen 1 en 2, op dinsdag 6 februari, een tekenworkshop op school gegeven.  De workshop wordt gegeven door een beeldend docent van Gigant. De leerlingen tekenen op lange stroken papier, ieder aan het uiteinde, naar elkaar toe tot ze elkaar in het midden ontmoeten.

Groep 1a/2a - 09.00 - 10.00 uur

Groep 1b/2b - 10.15 - 11.15 uur

Cultuurmenu "Kijk uit je klas" groepen 3 en 4

Cultuurmenu "Kijk uit je klas" groepen 3 en 4

Wat zie je als je door het raam naar buiten kijkt? Zittend aan een lange tafel voor het raam tekenen de leerlingen wat ze zien.

Groep 3 op 14 februari 2018 (op school) van 08.45 - 10.15 uur

Groep 4 op 14 februari 2018 (op school) van 10.30 - 12.00 uur

Nieuws van de groepen 7a/8a

Nieuws van de groepen 7a/8a IMC les

Morgen, donderdag 1 februari krijgen de leerlingen uit de groepen 78/a en 78/b een rondleiding op de FSG Academy én volgen ze een aantal sportclinics in de sportzaal.

Wat is de FSG? De FSG Academy in Apeldoorn biedt aan Nederlandse en buitenlandse kinderen in de leeftijd van 11 jaar en ouder vele mogelijkheden. Bij iedere leerling wordt gekeken naar zijn/haar ambities en talent op het gebied van sport en onderwijs. De FSG Academy biedt meer dan 13 sportprogramma's aan die gecombineerd worden met Nationale of Internationale studie programma's. Voor iedere leerling wordt een studie- en trainingsprogramma op maat samengesteld in overleg met ouders en leerling. Samen met mede-leerlingen, gekwalificeerde en ervaren trainers, coaches en leraren gaan zij aan het werk om optimaal de aanwezige talenten verder te ontwikkelen.

De leerlingen dienen sportschoenen en sportkleding mee te nemen naar school. We vertrekken, PER FIETS, om 09.15 uur en zijn rond 12.30 uur weer terug op school.

Meer lezen

Oproep voor coördinator Hoofdluismoeders

Oproep voor coördinator Hoofdluismoeders, herhaalde oproep

Susanne Smit (moeder Keyon) is al geruime tijd coördinator van ons Hoofdluisteam. Haar zoon gaat echter dit jaar van school af en wij zijn dus dringend op zoek naar een hoofdluiscoördinator. Vindt u het leuk om de groep luizenmoeders aan te sturen, geef uzelf dan op! We kunnen niet zonder coördinator.......

Tevens doen we nog een oproep voor nieuwe luizenmoeders, vaders, opa's of oma's om ons "luizenteam" van enthousiaste vrijwilligers te versterken. Elke maandagochtend na een vakantie worden de kinderen gecontroleerd. Soms als er tussendoor een melding komt, worden er mensen van dit team benaderd door de hoofdluiscoördinator of ze kunnen helpen om even die klas na te kijken. Kun u helpen, geef dit dan even aan Vreni (administratie) door.

Studiedag, alle leerlingen vrij

Studiedag, alle leerlingen vrij

Woensdag 7 februari a.s. zijn alle leerlingen vrij i.v.m. een studiedag van het personeel.

 

Verjaardag Juf Laura (gym)

Verjaardag Juf Laura (gym)

Op maandag 12 februari 2018 viert Juf Laura (gym) haar verjaardag.

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

OBS de Marke is onderdeel van Leerplein055