Lampionnenoptocht

maandag 4 november 2019

Het is weer bijna zo ver: Sint Maarten komt er aan.

De lampionnenoptocht voor de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 wordt ook dit jaar weer gehouden en wel op maandagavond 11 november 2019.

LET OP: we lopen een andere route!!! (zie onderaan dit bericht)

Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 mogen natuurlijk meelopen met een eigen lampion, maar we hebben wel een overzoek. Loop rustig en loop de kleintjes niet voor/onder de voeten.

Een huishoudelijke mededeling: Meelopen met de Lampionnenoptocht valt onder verantwoording van de ouders/verzorgers, niet van de school!

Graag allen aanwezig om 17.45 uur op het kleuterplein, zodat we om 18.00 uur kunnen vertrekken. Vergeet niet de lampion mee te nemen. Wij verzoeken je geen waxinelichtje te gebruiken maar een speciaal lampje, o.a. te koop bij Xenos. (klik op meer lezen voor foto)

Hoe lopen wij:

We vertrekken vanaf het kleuterplein linksaf  (langs kinderopvang de Markies) richting Schoutenveld. Rechts af  (voetpad) langs de Schoutenveld. Voorbij het rode fietspad gaan we (in de bocht) rechtsaf de Magistratenveld in. We lopen door tot het kleine speeltuintje en gaan hiervoor naar rechts. We steken het fietspad over en lopen de wijk in (landmeestersveld).  We volgen het Landmetersveld naar het Musketiersveld. Hier gaan we rechtsaf. We lopen langs de Charly voorbij het fietspad en gaan langs de voorkant van de huizen aan de Edelenveld. (we lopen langs het water) We vervolgen de weg en zien de gymzaal aan de linkerkant. We lopen door en gaan via het hek van de kleuters het kleuterplein weer op. 

Bij terugkomst op het kleuterplein staat er voor alle kinderen, ouders/verzorgers en leerkrachten iets te drinken met wat lekkers klaar.

De kinderen mogen natuurlijk verkleed komen.

Delen via