Nieuws van de MR (medezeggenschapsraad)

woensdag 20 september 2017

Sinds het begin van dit schooljaar zijn obs de Dalk en obs de Marke gefuseerde scholen, waarmee er één MR is ontstaan. In de aanloop naar deze fusie hebben de MR’ren van beide scholen al fre-quent bij elkaar gezeten en op 11 september jl. heeft de MR haar eerste vergadering in nieuwe setting gehad.

Deze bijeenkomst heeft zich vooral gericht op de samenstelling en de vormgeving van de MR. In de toekomst zullen wij ons als één MR buigen over de vraagstukken van beide scholen.

De MR is op dit moment als volgt samengesteld: Saskia van de Hel-Reinink (voorzitter, de Marke), Gerda Hogenberg (secretaris, de Marke), Eric Neuteboom (ouder, de Dalk), Chris Wolters (ouder, de Dalk), Henriette van Dijke (leerkracht, de Marke), Ank Wickel (leerkracht, de Marke), Christiaan Kluft (leerkracht/locatieleider, de Dalk), Mara Ramos de Almeida (ouder, de Marke), Petra Nouwens (leerkracht, de Dalk).

Directeur Inge Voncken zal als adviseur wanneer gewenst aanschuiven bij de vergaderingen.

Gerda Hogenberg en Henriette van Dijke zijn aftredend en niet herkiesbaar. Zij worden z.s.m. ver-vangen door collega’s.

Tevens is de oudergeleding van de Marke op zoek naar versterking/vervanging.

Heeft u vragen of wilt u zich als ouder van de Marke verkiesbaar stellen voor de MR stuur ons ge-rust een mail: MR.DalkMarke@gmail.com

 

 

 

 

Delen via