IMC basis markt! 6 en 7 juni 2019

donderdag 6 juni 2019

WEES WELKOM!
Met IMC Basis zijn de kinderen (groepen 7 en 8) voor het vakgebied ondernemen bezig met het opzetten van een eigen bedrijf. In vier lessen leren de kinderen van alles over een onderneming bedenken, financiën, produceren en marketing.
Vandaag, 6 juni a.s. gaan de kinderen uit de groepen 8 hun producten/diensten verkopen en groep 7 gaat dit op vrijdag 7 juni doen. De hal van de school wordt omgetoverd tot een markt waar van alles te zien en te doen is. De kinderen proberen om het geld terug te verdienen die zij hebben uitgegeven bij de aanschaf van producten (de lening van de ‘bank’). Daarnaast is het mooi als de kinderen winst kunnen maken. Deze winst gaat naar een gezamenlijk gekozen goed doel (denk aan Kika of een andere goede doelen organisatie).
Het zou enorm leuk zijn voor de kinderen als er veel publiek op af komt. Zo kunnen we het vak IMC basis met een ‘knaller’ afsluiten! Bij deze dus een uitnodiging om op 6 juni (gr. 8) of om 7 juni (gr. 7) van 13:00 uur tot 14:00 uur de markt te komen bezoeken. Ook opa’s/oma’s/familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom!

 

Delen via