De Marke en Remeha werken via Jeugdeducatiefonds samen aan talentontwikkeling

dinsdag 23 juni 2020

De Marke en het Apeldoornse techniekbedrijf Remeha, ontwikkelaar en fabrikant van klimaatoplossingen, starten via het Jeugdeducatiefonds een 4-jarige samenwerking.
Door de financiële steun van Remeha’s aandeelhouder Stichting Aandelen Remeha, wordt het voor het team van De Marke mogelijk om de talentontwikkeling van leerlingen breder te ontplooien en om de techniekthema’s binnen de school verder te ontwikkelen. De lokale samenwerking wordt maandag 22 juni tijdens een kleine bijeenkomst in het bijzijn van burgemeester Ton Heerts gevierd. Remeha bekrachtigt de samenwerking door laptops voor thuisgebruik te overhandigen aan de leerlingenraad van De Marke.

Samenwerking
Het aanbieden van de laptops maakt onderdeel uit van een bredere en langdurige samenwerking. Naast de meerjarige financiële ondersteuning, krijgt de samenwerking ook een praktische invulling waarbij leerlingen van De Marke de techniekthema’s ook in de praktijk kunnen ervaren tijdens bezoeken aan de Remeha fabriek, op loopafstand van de school.

Voor het hele bericht klik hier

 

Delen via