nieuwsbrief De Marke25 oktober 2017
Girls Only Zaalvoetbaltoernooi

Girls Only Zaalvoetbaltoernooi

Na het succesvolle 1e Girls Only Zaalvoetbaltoernooi in 2016, waar ruim 100 meiden aan meededen, organiseren DenkTank Breed en OSSO op zondag 19 november tussen 13.00 en 16.00 uur wederom een indoor Girls Only Voetbaltoernooi speciaal en alleen voor meiden!
Het toernooi wordt gespeeld in de Topsporthal van het Omnisport in Apeldoorn.

Meedoen kan met teams van 4 speelsters en binnen 3 verschillende leeftijdscategorieën:

• meiden t/m 9 jaar

• meiden van 10 t/m 14 jaar

• meiden van 15 t/m 18 jaar.

Aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop, of door een mail te sturen naar denktankbreed@gmail.com onder vermelding van de teamnaam, leeftijdscategorie en naam en mailadres coach.

Deelname aan het Girls Only Zaalvoetbaltoernooi is gratis. Er zijn leuke prijzen te winnen en je hoeft niet op voetbal te zitten om mee te kunnen doen. Ook zijn er naast het voetballen andere activiteiten waar je tussen de wedstrijden door aan deel kan nemen. Maak een gezonde snackbar met JOGG Apeldoorn of laat je creatieve kant zien in het Girls Only Atelier. Kortom het wordt een gezellige en sportieve meidenmiddag!

Team aanmelden

 

Halloween Disco

Halloween Disco

A.s. vrijdag, 27 oktober 2017, gaat het dak van de school er weer af!! "HALLOWEEN DISCO". De ouderraad gaat er voor onze leerlingen een gezellige en spannende avond van maken. De discoavond voor de onderbouw gr. 1 t/m 4 (halen en/of brengen hoofdingang grote plein) is van 18.00 – 18.45 uur en voor de bovenbouw gr. 5 t/m 8 (halen en/of brengen hoofdingang grote plein), van 19.00 – 20.00 uur.

De disco is alleen voor kinderen die op onze school zitten.

Het strookje onderaan de discobrief is alleen bestemd voor de ouderraad als je alleen naar huis mag. Je hoeft het dus niet als toegangsbewijs mee naar de disco te nemen.

 

Inloophalfuurtje groep 4

Inloophalfuurtje groep 4

Ouders/verzorgers van de leerlingen uit groep 4 mogen op woensdag 1 november 2017 van 08.30 - 09.00 uur een kijkje komen nemen in de groep.

 

Studiedag, leerlingen groepen 1 en 2 vrij!

Studiedag, leerlingen groepen 1 en 2 vrij!

Op woensdag 1 november 2017 hebben de kleuters uit de groepen 1 en 2 vrij i.v.m. een studiedag.

 

Wintertijd

Wintertijd

Zondag 29 oktober a.s. gaat de wintertijd in. Dit betekent dat de klok een uur teruggezet dient te worden. Om 03.00 uur wordt de tijd verzet naar 02.00 uur.

 

Verjaardagen Juf Jacqueline en Juf Wil

Verjaardagen Juf Jacqueline en Juf Wil

De viering van de verjaardagen van Juf Jacqueline en Juf Wil, respectievelijk op 8 november en 10 november, worden i.v.m. ziekte verzet naar een andere datum. Nieuwe datum volgt.

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

OBS de Marke is onderdeel van Leerplein055