nieuwsbrief De Marke23 augustus 2017
Bezoek schoolfotograaf gaat niet door!

Bezoek schoolfotograaf gaat niet door!

Op de kalender staat dat a.s. dinsdag 29 augustus de schoolfotograaf bij ons op school komt. Dit bezoek gaat helaas niet door. De fotograaf komt op een later tijdstip. (Datum volgt)

 

Eerste luizencontrole is geweest!

Eerste luizencontrole is geweest!

De luizenmoeders hebben alle kinderen gecontroleerd op luis. Onze school is momenteel luisvrij. Ouders bedankt

 

Gyminformatie van Juf Laura

Gyminformatie van Juf Laura

Voor de gymlessen heeft Juf Laura een aantal opmerkingen en verzoeken.

Klik hier voor haar informatiebrief.

 

 

I.v.m. veiligheid verboden

I.v.m. veiligheid verboden

I.v.m. de veiligheid zijn skateboards, skeelers, steppen en space scooters verboden. Tevens zijn het meebrengen van Mobiele Telefoons verboden. Mocht uw kind toch een telefoon mee naar school moeten nemen, dan graag even een briefje en de telefoon afgeven bij Vreni.

 

Nieuwe leerlingen en nieuwe leerkrachten welkom

Nieuwe leerlingen en nieuwe leerkrachten welkom

Wij wensen alle nieuwe leerlingen en nieuwe leerkrachten een hele fijne tijd op onze school! In de volgende nieuwsbrief zullen de nieuwe (inval)leerkrachten zich aan u voorstellen.

 

fietsen

Op de fiets naar school

Onze fietsenstallingen staan boordevol! Veel kinderen komen op de fiets naar school terwijl ze in de buurt wonen en dus best lopend naar school kunnen. Omdat de school niet aansprakelijk is voor eventuele schade of diefstal is het ook niet altijd verstandig. Wie op een loopafstand van school woont, kan dus het beste lopend naar school komen. We hebben een kaart gemaakt met daarop een cirkel. Binnen de cirkel het liefst niet met de fiets, buiten de cirkel met de fiets.

Kijk hier voor de kaart.

 

 

Openingsontbijt

Openingsontbijt

Aanstaande vrijdag, 25 augustus 2017, is het traditionele openingsontbijt. Dit ontbijt wordt verzorgd door onze Ouderraad. Bij de eerste bel om 08.25 uur moeten de kinderen hun klas in. Het is de bedoeling dat de ouders dan buiten blijven. Bij de tweede bel gaan we dan gezamenlijk naar het grote plein. Op het plein zijn plekken gemarkeerd voor de diverse groepen. Ouders wilt u deze plekken vrijhouden en er achter gaan staan? Na de openingstoespraak gaan de kinderen, met hun ouders, naar de eigen groep. Denken jullie aan bestek, beker en bord? Zijn er nog speciale dieetwensen voor uw kind(eren) geef deze dan door aan de Ouderraad voor donderdag 24 augustus a.s. Mailadres is: ordemarke055@gmail.com

 

Privacy klassenlijst

Privacy klassenlijst

Ouders komen geregeld vragen naar de klassenlijst van de groep waarin hun kind zit. In verband met privacy worden deze lijsten nu niet meer verstrekt.
Gelieve zelf telefoonnummers onderling uit te wisselen a.u.b.

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

OBS de Marke is onderdeel van Leerplein055